Rohkema info nägemiseks:

AZ BALTIC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 793; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta AZ BALTIC OÜ kohta arvamuslugu!"

AZ BALTIC OÜ hetkeolukord

Juba 793 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõte AZ Baltic OÜ on loodud 27. veebruaril, 2009 aastal. Aruandeperioodil 01.01.2022 – 31.12.2022 jätkas äriühing tegevust mootorsõidukite hulgi- ja jaemüügi valdkonnas, kus jätkuvalt toimub äritegevuse laiendamine kliendibaasi suurendamise ja äriühingu kasumlikkuse nimel. Kui 2020. aasta kujunes peamiselt äritegevuse arendamise ja laienemiseks vajalike koostöökontaktide leidmise ning ettevalmistuste aastaks, siis 2022 aruandeperioodi eesmärgiks oli kasvatada kliendiportfelli läbi turu ootuste ja vajaduste teadlikuma jälgimisele ja väga hea kliendikogemuse pakkumise. Need eesmärgid said saavutatud – 2021. aasta majandusaasta tulemused näitavad, et tehtud investeeringud veebipoe ja kaubamärgi Akukeskus24.ee ning uue raamatupidamistarkvara kasutuselevõtmise ja kaupluse avamisega seoses on ennast õigustanud ning äriühingu majandustegevus on 2022. aastal oluliselt kasvanud. Ka klientide maksekäitumine jätkab paranemist, sellele aitas palju kaasa uue raamatupidamistarkvara kasutuselevõtt. Aruandeperioodil tegeles äriühing vähesel määral ka puhastusvahendite (EMTAK 46442) hulgimüügiga, mis on praeguseks kujunenud pigem kõrvaltegevusalaks, mille edasiarendamisele äriühing edaspidi suurt rõhku ei pane.

Tänaseks tuleb enamik müügitulust mootorsõidukite akude müügist ja sellega seotud väiksematest teenustest. 2022. majandusaasta müügitulu oli 132 421,08 eurot ja majandusaasta kahjum -5 737,31 eurot. Müügitulust 100% jaguneb mootorsõidukite lisaseadmete (akude) hulgi- ja jaemüügile .

AZ BALTIC OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.